Tulevaisuus hakusessa (vai onko?)

Syksy tulee ja kohta varmaan alkaa tää perus syysmasennus, kuten joka vuosi. Kesä on ohi, illat pimenee ja ulkona on koko ajan vaan kylmempi ja kylmempi. Vaikka tää tapahtuu joka ikinen vuosi, niin en vaan taaskaan käsitä, mihin se kesä oikein meni ja tuntuu, etten saanut mitään tehtyä, vaikka tosiasiassa olenhan mä vaikka mitä kerennyt tekemään. 😀

PSX_20170902_120801
Robinin keikka Altaalla
PSX_20170902_121132
The Weekend Festival
PSX_20170902_120222
Tikkurila Festivaali

Tässä on nyt ollut kaikenlaista hommaa, enkä ole jaksanut keskittyä kouluun ollenkaan. Enää pitää tehdä se opinnäytetyö ja sitten on homma paketissa ja musta tulee uunituore restonomi! Ehdotin jo yhtä aihetta, mutta ei mennyt läpi kun oli kuulemma liian laaja. Ajattelin siis tehdä tutkimuksen, miten terrorismi vaikuttaa suomalaisten matkailutottumuksiin. Mutta äh, antaa olla… Nimittäin nyt keksin paljon paremman idean ja tää idea tuli oikeastaan mun uuden duunin ja kavereiden kautta.

Ne, ketkä seuraa mua Snapchatissa (@rosaliinarousu), saattaa muistaa mun avautumisen duunikuvioista, ja että mulla on ollut sekä pidempi- että lyhytaikaisia työsuhteita todella monelta eri alalta. Lopetin Viikkarilla kolmen vuoden jälkeen ja kesän aikalailla chillasin ja tein vähän jotain osa-aikaisia hommia. Nyt löysin sellaisen työn, joka vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta ja olen halunnut jo pitkään sille alalle: eli henkilöstö- ja rekrytointiala. Toimin siis HR-assistenttina ja työt aloitin maanantaina.

Ja tästä päästäänkin siihen mun opinnäytetyöaiheeseen. Laitoin Snapchattiin kuvan kun olin ensimmäistä päivää töissä ja tosi moni kaveri laittoi viestiä, että miten mä aina saan ne duunit, mihin haen. On tullut elämäni aikana ravattua työhaastatteluissa sen verran, että kokemusta on karttunut, joten miksen jakaisi tätä tietoa muille? Mitä jos perustaisin toiminimen ja sitä kautta antaisin vinkkejä CV:tä, työhakemusta ja työhaastattelua varten? Eli ajattelin tehdä liiketoimintasuunnitelman opparina, vaikka vannoin, etten tee enää ikinä tee sellaista yrityskurssin jälkeen, jonka kävin koulussa ja koin sen jotenkin tosi haastavaksi (saattoi tosin johtua myös aiheesta ja ryhmästä yms.). Mutta olisi tosi siistiä tehdä jotain ton tyylistä osa-aikaista työtä omalla toiminimellä. Mitä mieltä olette? Olisi tosi kiva, jos kirjoitatte kommenttikenttään ajatuksia yrittäjyydestä ja HR-alasta!

Ps. Rakastan mun uutta työtä! ❤

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s