3D kulmien kestopigmentointi

Mistä löydän luotettavan kauneusalan ammattilaisen?

Olen miettinyt kulmien kestopigmentointia jo pitkään, koska omat kulmakarvani ovat todella vaaleat (joka on vähän outoa, kun mulla on kuitenkin tummat hiukset). Googlasin kaikki mahdolliset paikat Helsingissä ja jopa Tampereella läpi, ennen kuin valitsin paikan. Olin siis kuullut, että Tampereella on yksi todella hyvä kulmien pigmentoija. Työkaveri antoi vinkin sellaisesta paikasta kuin I Love Beauty, joka sijaitsee Töölössä. Hinnatkin ovat huomattavasti edullisemmat kuin muista paikoista katsomani, mutta työn laatu on kuitenkin 5/5. 🙂 Kannattaa myös katsoa I Love Beautyn Facebook-sivut, koska siellä on tietoa ajankohtaisista tarjouksista ja kilpailuista. Kuvia löytyy Instagramista.

20151017_194139
Vasemmalla näette luonnollisen värin (tai värittömyyden) 😀
20151017_194750-edited
Näin yleensä piirsin omat kulmani ennen kestopigmentointia.

Otin kestopigmentoinnin ensimmäisen kerran syksyllä 2014 ja siitä parin kuukauden päästä (tammikuu 2015) kävin vahvistuksessa. Eli ensimmäisen kerran jälkeen täytyy käydä vahvistuksessa ja sen jälkeen pigmentti pysyy iholla hyvin, tosin väri haalenee pikkuhiljaa. Pigmentoinnin pitäisi kestää jopa 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. Itselläni on rasvoittuva iho, joten sen takia väri ei pysy niin hyvin ja kaiken lisäksi urheilen (hikoilen) ja käyn saunassa usein ja nämä myös haalentavat väriä, samoin kuin auringossa oleskelu.

Kestopigmentointi on tavallaan kuin väliaikainen tatuointi, mutta se ei satu, koska iholle levitetään puudutusvoidetta. Laitteen kyllä tuntee ja välillä se saattaa nipistää, mutta esimerkiksi viime kerralla (toissapäivänä) se tuntui siltä, kuin joku olisi vain piirtänyt kulmiini kynällä. Ensimmäisellä vahvistukerralla muistan, että se sattui enemmänkin. Kyllä kauneuden eteen pitää vähän kärsiä! ;D

20151019_114806-edited
Suunnitteluvaihe

Ihan ensimmäisellä kerralla kannattaa varata 2-3 tuntia aikaa, koska aikaa kuluu todella paljon kulmien suunnitteluun (joka on tärkein osuus). Katerina piirtää kulmat ensin kynällä ja katsoin peiliin varmaan joku sata kertaa kunnes olin tyytyväinen. Kulmat näyttivät aluksi tosi paksuilta, mutta lopputulos oli luonnollisempi. Nyt viime kerralla halusin itse asiassa kulmista ihan hitusen paksummat.

 

Hoito

Pelkäsin aluksi, että koko naama punottaa, enkä kehtaa kävellä kaupungilla ihmisten ilmoilla, mutta tosiasiassa punoitusta on vain hieman kulmien ympärillä samana ja seuraavana päivänä. Nyt toissapäivänä lähdin suoraan kauneushoitolasta syömään Helsingin keskustaan. Kulmia ei saa kastella muutamaan päivään ja viikon ajan täytyy välttää hikoilua ja saunomista. Lisäksi mukaan saa hoitogeelin, jota käytetään aamuin illoin viikon ajan. Kulmien uloin ihokerros kuoriutuu viikon aikana eli lopputulos ei ole niin tumma kuin miltä se aluksi näyttää.

20170210_105626.jpg
Tältä kulmani näyttivät vuoden jälkeen. Vasemman kulmakarvan väri on haalistunut enemmän, koska nukun aina vasemmalla kyljellä.
20170210_105723.jpg
Kuva on otettu heti hoidon jälkeen, joten väri on hieman haaleampi uloimman ihokerroksen kuoriuduttua pois.

Miksi kestopigmentointi?

Suosittelen kestopigmentointia ehdottomasti! En voi kuvitellakaan enää elämää ilman sitä! Aamulla ei tarvitse itse piirtää kulmia ja käyttää aikaa niiden muotoiluun, koska niistä tulee kuitenkin epäsymmetriset ja jos vahingossa koskee kulmiin, nii väri lähtee osittain pois. Voi unohtaa kulmien värjäyksen kotona/kauneushoitolassa ja kulmat tuovat tietynlaista ryhtiä ilmeeseen. En osaisi itse piirtää näin symmetrisiä kulmia, joten tämä on paras ratkaisu minulle. 🙂

Kiitos Katerina!

Ps. I Love Beauty ❤

Mainokset

6 thoughts on “3D kulmien kestopigmentointi

 1. Moi! Ei se kovin kauaa pysyny, ensimmäisen viikon jälkeen haalistu tosi paljon, mutta odottelin muutaman viikon ennen ku kävin vahvistuksessa. Sen jälkeen on pysynyt tosi hyvin! 🙂 Missä paikassa kävit ottamassa?

  Tykkää

 2. Heips.
  Kävin viikko sitten kestopigmentoinnissa. Minulla on yt ns.rupivaihe loppuvaiheessa. En ole kastellut tai käynyt saunassa. Väri ei ole haalistunut tasaisesti vaan toisen kulmakarvan alkuosa on tosi ruvella (en ole nypinyt tai koskenut) ja väri/kulmakarvaviivat on haalistunut lähes kokonaan pois. ja sieltä täältä lähtenyt ns. piirrettyjä kulmakarvoja (harvan näköinen) paikoitellen. Tapahtuiko haalistuminen sinulla tasaisesti? Mietin, että kun menee vahvistukseen käykö samoin. Todella epäsiistin näköinen jos lopputoulos näinkin epätasainen. Ja miten vahvistusvaihe eroaa ensimmäisestä vaiheesta.

  Tykkää

  1. Mulla haalistuminen tapahtui tasaisesti ja olin todella tyytyväinen lopputulokseen. Vahvistusvaihe ei oikeastaan eroa kovinkaan paljon, mutta se ei kestä niin kauaa, kun ei tarvitse enää piirtää kulmakarvan rajoja. Oletko soittanut sinne paikkaan, missä sinulle tehtiin nuo kulmat? Ei kuulosta nimittäin ihan ammattimaiselta. Toivottavasti se vahvistus auttaisi!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s