Tampere ja uusi, terveellinen elämä

En ole taas pitkään aikaan päivittänyt blogia, vaikka on ollut tarkoitus. Mun piti jo aiemminkin kirjoittaa tästä, mutta en vain ole saanut aikaiseksi. On muka niin paljon kiireitä, vaikka todellisuudessa makaan sohvalla ja katson telkkaria. 😀 Nyt kun on lomaillut/sluibaillut tosi pitkään, niin tuntuu että saan vielä vähemmän aikaiseksi kuin yleensä.

Mutta joo, Tampere. Varasin Solo Sokos Hotel Torniin  standard-huoneen Black Friday-tarjouksella, joka oli mielestäni todella hyvä, vain 50 € / yö kahdelta henkilöltä. Yleensä Sokos Hotelleista ei saa huonetta alle 100 € / yö. Sitten vielä otin huoneen upgreidauksen 25 € / yö, jolla sain paremman varustelutason ja huoneen korkeammalta, kerroksesta 23. Hotellissa on kaiken kaikkiaan 25 kerrosta ja ylimmässä kerroksessa on Moro Sky Bar, josta on huikeat näkymät!

wp-1484843737407.jpg

wp-1484843867578.jpg

20170119_184525.jpg

wp-1484843719098.jpg

Mutta nyt itse asiaan, eli mun uuteen elämään (joka alkaa yleensä joka maanantai ja loppuu perjantaina xD), joka alkoi tällä kertaa Tampereella. Olen yrittänyt jo about 10 vuotta tosissani saada kiinni terveellisistä elämäntavoista ja joo, kyllä se toimii – hetken. Sitten motivaatio loppuu ja sorrun syömään suklaata ja muita herkkuja. Kerran olin herkkulakossa 3 kuukautta ja se on varmaan pisin aika, mihin olen pystynyt. Mutta silloin se meni muistaakseni niin, että karkit ja suklaa oli kielletty, mutta esim. Suffeli-paloja sai syödä, koska ne löytyvät keksihyllyltä. That doesn’t make any sense. ;D

20170120_114927.jpg

Tammikuun olen kokonaan herkkulakossa ja se on mennyt tähän asti tosi hyvin, eikä mun ole edes tehnyt mieli herkkuja (ps. maapähkinävoi vie makeanhimon!). Tässä vaiheessa pakko kiittää itseäni kovasta motivaatiosta ja päättäväisyydestä, mutta osa kiitoksesta kuuluu myös personal trainer Jukalle, joka teki just mulle sopivan ruokavalion. Ostin Jukalta starttipaketin, johon kuuluu ruokavalio, salitreeniohjelma ja kotijumppa. Jukan blogia voitte lukea täältä. Sain tosi paljon uusia ja erilaisia vinkkejä ruoka-aineista, joita kannattaa suosia. Saliohjelmakin on erilainen kuin aikaisemmin saamani ohjelmat muilta personal trainereilta: yksinkertainen ja helppo, mutta todella tehokas. Liikkeet ovat ns. kokonaisvaltaisia ja samalla tulee treenattua koko kroppa läpi (mulla on siis kaksijakoinen saliohjelma + futistreenit siihen päälle). Käyn Fitness24Sevenillä ja suosittelen! Kuukausimaksu on 19,90 € ja siinä on vain kahden kuukauden irtisanomisaika. Samalla kortilla voi käyttää kaikkia sekä Suomen että ulkomaiden Fitness24Seven-kuntosaleja.

20170120_115616.jpg
Tosi monilla paheena on pikaruoka – hampurilaiset, pizzat jne. Mulla se on suklaa, enkä liiemmin edes välitä tämmöisistä ”herkuista” ja en koskaan tilaa ravintolasta hampparia tai pizzaa. Rakastan käydä ravintoloissa, mutta nyt ravintolakäyntejä pitää kyllä vähentää.
wp-1484906984333.jpg
Mun kännykkä on täynnä ruokakuvia! ;D ❤

Mulla on ollut elämäni aikana 4 eri personal traineria + nettivalmennukset siihen päälle vielä. Kaikissa on ollut se ongelma, että ohjelmat ja ruokavaliot eivät ole räätälöity just mulle, vaan yleisesti kaikille asiakkaille, joita sitten ehkä vähän muokkaillaan. Otin Fressiltä aikanaan 10 kerran treenipaketin ja treenit meni ihan hyvin ja laihduinkin 5 kg, jotka kuitenkin tulivat melko nopeasti takaisin… Ensimmäiselle Fressin trainerille tuli joku rasitusvamma, joten sain uuden trainerin, jonka kanssa ehdin treenata vain pari kertaa ja hän otti loparit. Kiva. Sitten sain kolmannen trainerin, jonka kanssa vedettiin loput treenikerrat.

20170120_120341.jpg
Tää on se mun juttu. Paras ruoka on aamupala ja oon aina tosi innoissani, kun pääsen hotelliaamiaiselle. 😀

Katson aika paljon laihdutus-/elämänmuutosohjelmia telkkarista ja niissä jengi laihtuu aina vähintään 10 kg, mutta esim. Suurimmassa Pudottajassa (jenkkiversio) monet lihovat kaiken takaisin ja vielä vähän päälle (mielenkiintoinen tutkimus, lue täältä). Välillä iskee jo masennus, että miksi kilot eivät lähde vaikka teen kaikkeni, mutta onneksi vaaka ei kerro kaikkea. Olen ostanut aikoja sitten topin, joka oli tosi kiva, mutta liian pieni. Se oli semmoinen motivaatiotoppi, että sitten kun laihdun niin voin käyttää sitä. Ja viime viikolla laitoin sen päälle ja hyvältä näytti, vaikka painoa on itse asiassa enemmän kuin silloin kun ostin topin! 😉

Mulla ei ole kovin pitkä pinna enkä ole millään tavalla pitkäjänteinen, eli turhaudun tosi nopeasti, jos tuloksia ei näy heti. Nyt täytyy vain ottaa sellainen asenne, että kyllä tässä jotain kehitystä pakostikin tulee, jos vain jaksan käydä salilla ja syödä terveellisesti. Kaikki on loppupeleissä kiinni mielen lujuudesta ja päättäväisyydestä, jota mulla ei ole aikaisemmin ollut. Mua ärsyttää sellainen lässytys, että jo pienillä muutoksilla voi saada paljon aikaan. Mä oon tehnyt aikaisemmin paljon isoja muutoksia – mittasin grammalleen ruoka-aineet ja treenasin kuin hullu. Ei tapahtunut mitään, ainakaan ulkoisesti. Mulla oli kyllä tosi hyvä fiilis urheilusta, mutta vaaka näytti koko ajan samaa lukemaa ja vaatteet puristi yhtä paljon kuin ennenkin. Ja välillä ärsyttää, kun joku tekee jonkun pikku muutoksen ja laihtuu saman tien 10kg ja sitten kun mä yritän tehdä muutoksia niin mitään ei tapahdu. Että ehkä mä sitten kuitenkin teen jotain väärin. Musta tuntuu, että mun asenne on ollut väärä, joten nyt on aika korjata se ja olla kesäkunnossa 2017!

Ps. Rakastan herkkuja yli kaiken, mutta tällä kertaa en anna periksi!

20170120_115331.jpg
Nämä kaikki sain jouluna… Huhhuh…
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s