Nyt se on virallista! vol.2

Se olis taas aika muuttaa! Onhan tässä nykyisessä asunnossa tullutkin asuttua jo melkein puoli vuotta. About viisi kuukautta olis vielä jäljellä, ennen kuin talomme valmistuu.

Kuten aikaisemmassa postauksessani kesäkuussa kirjoitinkin, olen muuttanut jo useampaan otteeseen. Käydääs nyt ihan kunnolla sitten läpi nää mun aikaisemmat asuinpaikat. Synnyin Helsingissä ja asuttiin Kaisaniemessä ”Metsätalossa”. En edes tiedä, onko se sen oikea nimi, mutta sillä se ainakin silloin tunnettiin. Eli se meidän asunto oli siinä Helsingin Yliopiston talossa, nykyään siellä on kirjasto. Hurjaa.

Siitä sitten muutettiin Kruununhakaan (btw, sanon sitä aina Kruunuhaaksi, en edes tiennyt, että se on oikeasti KruunuNhaka, ihan turha toi yks n-kirjain siellä), josta Meilahteen ja siitä Pikkuhuopalahteen. Voitte vaan kuulkaa miettiä, miltä tuntui kun äiti sanoi, että nyt muuten muutetaan Korsoon. MITÄ?! VIT** KORSOON VAI?! Sehän on Vantaalla ja tunnetaan ihan kamalana seutuna! Luin just niihin aikoihin uutisista, että siellä junaradan sillan alla oli puukotettu ihminen. Nice. Ihanaa muuttaa Korsoon. Jes.

Nyt kuitenkin voin sanoa, että vaikka tyttö lähtisikin Korsosta, ei Korso ikinä lähde tytöstä. Ja hei miettikääs kuinka monesta asuinalueesta on tehty oma elokuva? Ei kovin monesta, mutta Korsosta on!

korso-elokuva
Kuva on mun Instagramista.

En ole oikeastaan enää ollenkaan tekemisissä Helsinkiläisten kavereideni kanssa ja Korsosta on todella tullut mulle se kotipaikka. Pelaan Korson Palloseurassa futista ja suurin osa kavereista on Korsosta tai jostain sen lähialueilta.

kopse-naiset
Family ❤

Päätin kuitenkin, etten halua omaa asuntoa Korsosta, joten jostain kumman syystä muutettiin ensimmäiseen omaan asuntoon Keravalle. Jep jep. Ei siitä sen enempää. xD Se vaikutti tosi hyvältä ratkasulta sillon, koska ne talot oli vastavalmistuneita ja ei olis pitkä matka treeneihin yms. Siellä asuin sitten tosissaan sen puoli vuotta ja Helsinki kutsui.

Seuraava asunto oli aivan täydellisellä paikalla Töölössä. Ihan siinä Kisahallin ja Oopperan lähellä. Tosi hyvät julkiset liikenneyhteydet ja silloin aloitin koulun Porvoossa, joten sinnekin oli helppo päästä bussilla. Bussit Porvooseen ajaa siitä Oopperan kautta ja busseja meni yllättävän paljon tunnissa.

Vaikka Töölö olikin kaikin puolin ihana paikka asua, kaikki kaverit jäi Vantaalle. Jos halus nähdä kavereita, niin ei vaan voinut poiketa kahvilla, vaan piti suunnitella jo etukäteen, koska julkisilla Töölöstä Korsoon menee n. 45 min ja autolla 25min. Tuntu tosi raskaalta aina lähteä sieltä asti ja treenimatkat oli kyllä loppuvaiheessa pelkkää tuskaa.

Sitten muutettiin myöskin superhyvällä sijainnilla varustettuun asuntoon Tikkurilaan. Ihan siihen Prisman viereen ja juna-asemalle käveli 5 min. Vuokra oli myös tosi halpa sijaintiin ja kuntoon nähden, 750€ sisältäen veden ja autopaikan. Se oli kaksio 50m². Niijoo, Keravalla vuokra oli jotain 800€/kk ja Töölössä 1000€/kk.

Sitten muutinkin tänne Pukinmäkeen ja oon kyllä tykännyt, mutta välillä tuntuu, että tääkin on liian kaukana kavereista ja Korsoon ajaa 20min. Toisaalta täältä pääsee tosi nopeesti kouluun (20min) ja Helsingin keskustaan. Nyt on tullut kuitenkin aika taas muuttaa Vantaalle Tikkurilaan. Sinne valmistuu paljon uusia taloja ja sinne tulee niiden mukana uusia palveluja. Joten ihan kiva asuinalue, lukuunottamatta niitä ympärivuorokautisia spurguja notkumassa penkeillä Prisman edessä. Joten musta tulee taas Vantaalainen ❤

uusi-asunto-keittio
Päästiin asuntonäyttöön, koska muutama asunto oli jo valmiina. Tämä ei siis kuitenkaan ole meidän tuleva asunto, mutta tyyli on kaikissa sama.

 

uusi-asunto-sauna
Ihanaa, että asunnossa tulee olemaan sauna! ❤ Mä rakastan saunomista!

Mulle on kyllä ihan sama, oonko helsinkiläinen, vantaalainen, keravalainen tai vaikka utsjokelainen. Vaan sillä on merkitystä, missä mun elämä, eli kaverit, harrastukset, työt yms. on. Vielä kun sais koko suvun tänne asumaan, niin oli ihan parasta! Harmi vaan, että suurin osa asuu Kuivaniemessä ja siellä suunnalla. Siitä ollaan muuten mun kämppiksen kaa puhuttu, että mikä ihme siinä on, että Vantaata ja Keravaa aina ”dissataan”. Ihan niinku Helsinki olis muka koko Suomen napa ja Kehän ulkopuolella asuu vaan juntit. Nii ja Espoota ei ikinä mollata, koska yleisen käsityksen mukaan siellä asuu vaan rikkaat suomenruotsalaiset. Käykääpäs kuulkaa Matinkylän Alepassa niin löytyy Espoostakin ghettoa.

PS. Rakastan (vihaan) muuttamista! ❤

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s