10 faktaa minusta

No mutta tämähän oli yllättävän vaikea aihe. 😀 Tuntuu, että puhun niin paljon, että ainakin kaikki kaverit tietää musta jo ihan kaiken. Joten, tässä saattaa olla joitan itsestäänselvyyksiä, mutta ehkä myös jotain uutta ja yllättävää (ja ehkä jotain noloakin). ;D

1.Hankin kielikorun 16-vuotiaana. Se ei välttämättä näy aina kovin hyvin, koska en pidä suuta apposen auki, kun puhun. Ehkä huutaessa sen näkee paremmin, mutta eipä mulla ole tapana huudella tuolla julkisilla paikoilla. Äiti on hammashoitaja ja suuttui aika paljon, kun menin hommaamaan sen kielikorun. Se kun voi vahingoittaa ja lohkaista hampaita. Mulla se ei ole ainakaan tähän mennessä aiheuttanut mitään ongelmia. 🙂

2.En tykkää tatuoinneista. Ainakaan itselläni. Joillain ihmisillä ne näyttää ihan hienoilta ja cooleilta, mutta itse en kyllä hankkisi tatuointia mistään hinnasta. Olen joskus miettinyt, että voisin jonkun pienen ottaa jonnekin ei-niin-näkyvälle paikalle, mutta mitä järkeä siinä sitten on, jos se ei edes näy kunnolla? Ja lisäys vielä edelliseen kohtaan – eihän tää kielikorukaan oikein näy, joten välillä kyllä mietin, että miks menin sen ottamaan. xD

3.Olin pienenä tosi tosi ujo ja hiljainen. Kerran kun äiti tuli hakemaan mua tarhasta, niin se tarhatäti kysyi, että ”ei kai toi teidän Rosaliina pelästy, kun pojat riehuu ja huutaa niin paljon?” Siis what? 😀 Oonko oikeesti joskus ollut noin ujo?

4.Tieraivo. Autolla ajaminen on kivaa ja nyt sitä tulee tehtyä enemmän, kun ostin oman auton kesällä. Teillä liikkuu kahden tyyppisiä idiootteja: raivohulluja urpoja, jotka vaarantaa liikenteen älyttömillä ohituksilla ja kiihdytyksillä, ja sitten on niitä helv**in nössöjä, jotka vaarantavat liikenteen hitaudellaan. HEI, EI KAMERAN KOHDALLA TARVITSE HIDASTAA 60km/h KUN RAJOITUS ON 80km/h! ARGH!! Ei se salama välähdä, vaikka ajaisit 85km/h.

road-rage-tieraivo

5.Kirpputorit ja Tarjoustalot (nykyään Tokmanni) ahdistavat. Siellä on semmoinen tietynlainen haju, joka jostain syystä ahdistaa. En tiedä miksi, mutta en yhtään viihdy noissa paikoissa, vaikka välillä käynkin. En edes muista, milloin viimeksi olisin käynyt kirpparilla, mutta olen itse asiassa menossa myymään sinne omia vaatteita 18.12.

6.Olen sukua julkkikselle! Haha 😀 Monet on kyselleet mun sukunimen takia, että olenko sukua Jukka-Pojalle, eli Jukka Rousulle. Kyllä olen, me ollaan pikkuserkkuja. Eiks se oo ihan ilmiselvää, jos meidän kuvia vertailee, että onhan siinä jotain samaa näköä? ;D Suurin osa mun sukulaisista asuu Lapin rajalla, Kuivaniemessä tai lähistöllä ja muutama serkku Ruotsissa.

jukka-poika
Sukulaisia tavalla tai toisella!

7.Pelkään ahtaita ja pimeitä paikkoja. Olen aina pelännyt. Ja välillä pelkään myös korkeita paikkoja, mutta tykkään silti tosi paljon olla kaikissa hulluissa huvipuistolaitteissa.

8.Mulla ei oo jäänyt katsomatta yhtäkään Salkkareiden jaksoa ainakaan kolmeen vuoteen. En voi jättää yhtäkään jaksoa katsomatta! Kun olin vaihdossa Espanjassa, latasin sellaisen sovelluksen, jonka avulla voin myös katsoa Suomen sarjoja netistä.

9.Jos juttelen jonkun ihmisen kanssa, kiinnitän ensimmäiseksi huomioita hänen hampaisiinsa. Välillä tää tuntuu vähän friikiltä, kun yleensä kaikki kiinnittävät ensin huomiota vaatteisiin, kenkiin, hiuksiin tai silmiin. En sitten tiedä, onko mulla joku pakkomielle hampaisiin äidin työn takia 😀 No ei, mutta mun mielestä on kiva katsella ihmisten hampaita, olivatpa ne sitten hyvässä kunossa tai ei. 😀

10.Okei tää on ehkä vähän nolo, mutta antaa mennä. Luulin 7. luokalle asti, että purjo on kala. Kotitalouden tunnilla kaveri pyysi tuomaan purjoa, jota en sitten ikinä löytänyt, koska etsin kalaa vaikka se on jotain aivan muuta. xD En tietenkään myöntänyt, etten tajunnut mikä se on – sanoin tekosyyksi etten vain nähnyt sitä siinä pöydällä.

 

purjo-leek

 

♣♥♦♠ ♣♥♦♠ ♣♥♦♠

honey-booboo
Honey Boo Boo on yks mun lempisarjoista Salkkareiden lisäksi! Ja tää on mun maanantai-fiilis tänään…

Kommentoi alle, mitkä asiat tiesit jo entuudestaan ja mitkä olivat ihan uusia faktoja! 🙂

Kuvat: tieraivo ja purjo

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s