Shoppailua Tallinnassa

Tiistaina sain loistoidean:

lähdenpäs perjantaina Tallinnaan päiväksi autolla! Laitoin Facebookiin päivityksen, että kaipaisin kaveria, joka lähtis mun mukaan. No, päivitys ehti olla siellä 10 minuuttia ja Ida laitto viestin, että se vois lähtee mukaan. 🙂 Menin Viking Linen nettisivuille varaamaan matkaa ja hups, menomatkan paikat olivatkin loppuunmyyty. Poistin Facebook-päivityksen heti ja sanoin, että eipäs ehkä lähdetäkään.

Olen siis itse töissä Viking Linella ja tiedän, että peruutuspaikkoja yleensä tulee, mutta olisin tarvinnut myös autopaikan ja niitä peruutuksia ei tulekaan niin usein. Ja voihan sinne satamaan aina mennä ”jonotuslistalle” eli ajaa sinne ja jonottaa mahdollisesti vapautuvia paikkoja ja hyvällä tuurilla saattaakin sitten mahtua laivaan.

Onneks mun ihana työkaveri kuitenkin kyttäs meille paikkoja ja päästiin Tallinnaan shoppailemaan! Jännä sinänsä, että lähdin vapaaehtoisesti laivalle, koska en kerta kaikkiaan viihdy laivalla yhtään ja tuntuu, että Tallinnakin on niin nähty jo. Mutta mulla on käyttämättä henkilökunnan vapaalippuja, joten ajattelin, että no voishan siellä pyörähtää autolla ja hakea samalla vähän joululahjoja ja -juomia.

20161202_112845
Eihän laivalle voi mennä ilman, että syö buffetissa ihan liikaa!
20161202_112848
Tää oli tosiaan vasta alkuruoka…

En oo aikasemmin itse ajanut autolla Tallinnassa, mutta se ei ollenkaan jännittänyt vaan eniten stressasin sitä laivaan ajamista. Mun auto on manuaalivaihteinen ja tiedän, että laivaan pitää ajaa ylös sellaista ramppia pitkin ja pelotti jo valmiiksi, että entä jos muut autot ovat niin hitaita ja joudun pysähtymään keskelle sitä jyrkkää ramppia enkä saakaan enää autoa liikkeelle ja auto sammuu siihen. 😀 Olis ihan supernoloa.

Vihaan mäkilähtöjä (aika moni voi varmaan samaistua) varsinkin talvella kun on muutenkin liukasta. Kerran ajoin Ahvenanmaalle mennessäni sitä ramppia pitkin laivaan, mutta silloin mulla oli käytössä automaattivaihteinen auto. No anyway, ihan turhaan stressasin sitä, koska hyvin siinä loppupeleissä kävi, enkä edes joutunut pysähtymään siihen rampille. Ja kun tultiin takaspäin, ajoin sinne rekkojen sekaan alakerrokselle, joten nou hätä.

Ostokset

Välillä ihan hävettää olla suomalainen kun tietää, että tosi monet hakee Virosta alkoholia halvan hinnan takia. Ja joooo, nyt kuulun siihen samaan ihmisryhmään. Mut ihan sama, nyt kun oli autokin mukana niin ei tarvi raahata niitä kaljalavoja täpötäydessä ratikassa, jossa yli puolet matkustajista on niin tukevassa humalassa, että hyvä kun edes pysyvät pystyssä.

20161203_123643
Maksoin tästä kimpusta 6 €
20161203_130045
Ja siinä on ihanaa glitteriäkin! ❤

Tallinnan keskusta on jo niin nähty, joten mentiin SuperAlkon jälkeen suoraan Rocca al Mare-kauppakeskukseen, jota muuten suosittelen kaikille, jotka eivät ole siellä vielä käyneet. Sieltä löyty yhtä sun toista ja kun meillä oli vielä aikaa, kävästiin nopeesti Vanhan Kaupungin rajalla ja ostin ihanan kukkakimpun. ❤ Ehkä sitä vois mennä joskus toisekin käymään Tallinnassa autolla. 🙂

20161202_154748
Rocca al Mare-kauppakeskukseen ajaa autolla noin 20 minuuttia satamasta.
20161202_164524
Ihania! En kestä! Voisin ostaa nää kaikki! ❤
20161203_131007
Ei edes ollut kalliita! Ruusut alkaen 1 €/kpl.

 

Ps. I love Tallinn! ❤

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s