Permanentti pitkiin hiuksiin

Permanentti hiuksiin. No, mulle ainakin tulee heti ensimmäisenä mieleen joku mummo, jolla on semmonen kunnon permis eli ihan kihara, lyhyt tukka. Joten ei kiitos, en halua sellaista. En tiiä, mistä nää mielikuvat tulee, mutta en oo ikinä ajatellutkaan, että hankkisin permanentin. Mun kaveri Heidi opiskeli parturi-kampaajaks, ja oppilaat tarvii aina silloin tällöin hiusmallin. Noh, Heidi sai mut suostuteltua permanenttiin joskus 5 vuotta sitten (?) ja joo, olihan se erilainen kun mun normaali tukka, eikä siitä jäänyt mikään semmonen superhyvä fiilis, että välttämättä haluaisin uudelleen. Ei oikein ollut mun juttu, vaikka oon kyllä aina halunnut luonnonkiharat (mulla oli pienenä, mutta eipä oo enää ;/).

Nyt Heidi pyysi mua uudestaan hiusmalliksi, koska opiskelee erikoistutkintoa ja on töissä a.k.a. Luova-nimisessä kampaamossa (aivan ihana paikka <3), joten permanentti tehtäis siellä. Ihan suoraan sanottuna en pomppinut innosta, mutta suostuin kuitenkin, koska Heidi vakuutti, että siitä ei tulisi samanlainen, joka mulla aikasemmin oli. Tarkoituksena olisi saada mun hiuksiin vähän lainetta ja tuuheutta.

Ensin mun hiukset pestiin, sitten laitettiin patukat päähän, jonka jälkeen hiuksen rakenteen rikkovan aineen annettiin vaikuttaa n. 10 min. Sitten se pestiin pois (patukat siis edelleen päässä) ja toinen aine laitettiin päähän ja annettiin vaikuttaa 10 min. Valmis! Lopputulos on tosi luonnollinen ja tykkään! Hiukset ei rasvoitu niin helposti ja mun hiukset ei oo enää niin lättänät! Kiitos Heidi! ❤

Mun hiukset on ihan käsittelemättömät, enkä oo värjännyt niitä moneen vuoteen, joten ne on aika liukkaat ja voi olla, ettei permis pysy mulla kovin kauaa. Näin iso laine ei pysy näin pitkissä hiuksissa, koska tää tukan paino lähtee vetämään kiharaa suoraks nopeemmin, kuin lyhyessä tukassa. Sekin riippuu niin paljon omien hiusten laadusta ja rakenteesta, että kuinka kauan se pysyy, mutta nyt harkitsen ihan tosissani, että voisin mennä ottamaan sen uudestaan joku kerta! Ja parastahan tässä on, että käsittelyssä käytettiin myös Olaplex-hoitoa, eikä hiukset vahingoitu. 🙂

On myös olemassa suoristuspermanentteja niille, jotka vihaa sitä omaa luonnonkiharaa tukkaa.

PS. I love permanent!

Mainokset

3 thoughts on “Permanentti pitkiin hiuksiin

  1. Hain sanalla ”permanentti” ja tämä oli hakutuloksista kaunein. 😀 Itselläni samat lähtökohdat ja kiinnostaa kauanko permis kesti?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s