Soon it’s gonna be over :(

Scroll down for English. 🙂

Noniin, Suomesta palattuani olen ollut jo 2,5 viikkoa täällä Alicantessa ja koulu loppui keskiviikkona 18.5. Vielä olisi kaksi koetta jäljellä ja sitten tämä vaihtohomma olisi paketissa. Enää 2 viikkoa täällä! Onhan tää tosi surullista, mutta hauskaa on ollut ja vielähän tässä ehtii nauttia! Palaan Suomeen 9.6.

Mulla on käynyt vieraita täällä, Jonna ja porukat oli toukokuun alussa ja taas oli vieraita kylässä, ihanaa! ❤ Reetta ja Anna olivat täällä vähän alle viikon, mutta ehdittiin tehdä kaikenlaista kivaa. Vuokrattiin auto ja käytiin porukoiden talolla Torreviejassa (Orihuela Costa) ja lauantaina tsekattiin Alicanten paras nightclub, Marmarela. Siellä avattiin uusi puoli, joten paikka oli ihan täynnä. Marmarela ei ole tavallinen klubi, vaan se on ulkotiloissa oleva avara tila ja siellä on myös ravintola ja pari uima-allasta.

Ja lätkän MM-finaalikin tuli katsottua koneelta (Suomi vs Kanada). Yritettiin etsiä jotain sporttibaaria, jossa se näkyisi, mutta ei täällä Espanjassa pelata lätkää, vaan kaikki katsoivat futista. Onneksi löydettiin sivusto, josta finaalin näki ilmaiseksi.

Ja Oskari tulee tänne 4.6., joten tekemistä riittää!

Ps. Rakastan vaihto-opiskelijan elämää!


Okayyyy so I’ve been here now in Alicante 2,5 weeks since I came back from Finland and school ended on Wednesday 18th May. I still have two exams and then this whole exchange period is over. I’m gonna be here 2 weeks and I go back to Finland 9th of June. This is so sad, but I have to enjoy these two weeks!

Many people have visited me and that’s awesome! Jonna and my parents were here in the beginning of May and Reetta and Anna just left. They were here about 5 days and we did a lot of things here. We rented a car and went to my parents’ house in Torrevieja (Orihuela Costa) and on Saturday we checked the best nightclub in town, Marmarela. They opened a new section there, so the place was full. Marmarela is not a normal nightclub, because it’s a place outdoors with a restaurant and a couple of swimming pools.

We also watched the final of ice hockey (Finland vs Canada) on my computer. We tried to find a sports bar where they stream the final, but it was impossible, because we are in Spain and people only watch football. Luckily we found a website where we could see the final for free.

And Oskari is coming here June 4th, so I have lot of things to do!

Ps. I love exchange life!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s